Шкафове за съхранение ИРИНИ

28 юли 2021
Шкафове за съхранение ИРИНИ

На всички ни е известно, че когато купуваме мебели за нашата спалня, обикновено комплектът включва гардероб, спалня и две нощни шкафчета, а в някои от случаите и един скрин-шкаф, който стандартно е с четири чекмеджета.

 

Именно за тези шкафове и тяхното разнообразно приложение ще ви запознаем в тази статия. Колекцията ИРИНИ включва много разновидности на такъв тип шкафове, както за антрето, така и за спалнята, а също така са подходящи и за всяка друга стая. В тези шкафове бихте могли да съхранявате всичко необходимо, като се започне от обувки, книги и се стигне до различни дрехи.

 

Предназначение на различните видове шкафове от колекцията ИРИНИ:

  • за дрехи
  • за обувки
  • за книги
  • за учебници, тетрадки и играчки
  • инструменти и канцеларски материали
  • домашни потреби
  • съхранение на вакуумирани зимни или летни дрехи и др.

 

Неслучайно започнахме с изброяването на някои мебели за спалня и по-конкретно с така известния шкаф-скрин. Този шкаф стандартно се използва за съхранение на тениски, бельо и чорапи и е съставен от четири чекмеджета. В почти всяко семейство, когато мъжа започне да издирва своите чорапи, слипове, тениски и блузи, неизменно в един момент, когато не успява да намери това, което му е нужно, се обръща към жена си и се започва една какофония, в която жената има чувството, че ,,най-голямото дете“, в лицето на нейния  съпруг е най-безпомощното, когато подхване тази дейност. Тази неразбория в повечето случаи се получава, защото когато мъжа успее да си намери в някое от чекмеджетата на шкафа бельото си и започне да търси блузите или пуловерите си, започва голямото ровене в шкафа, който е в гардероба, и тогава в своята безпомощност и търсейки жена си за съдействие има голяма вероятност да се изнервят и двамата съпрузи.

 

ПРОДЪЛЖЕНИЕ:

 

Ето защо сега ще ви запознаем с два от моделите на шкафове ИРИНИ, които са очаквано добра комбинация, две в едно, две чекмеджета и шкаф с рафт, който е с две вратички.

 

Шкаф с рафт, две врати и две чекмеджета - колекция ИРИНИ

 

Шкаф с рафт, две врати и две чекмеджета - колекция ИРИНИ

 

 

 

А другият вариант е пак с две чекмеджета и шкаф с рафт и две вратички, но и с още едно отделение с рафт и една вратичка.

 

Много удобно решение би могло да бъде, ако мъжа си определи за лично негово ползване примерно едното чекмедже и отделението под него, което е с една вратичка и вътре е разделено с един рафт. По този начин бельото може да му бъде в чекмеджето, а веднага под него, когато отвори вратичката ще може да си вземе примерно тениска или пуловер. По този начин винаги без излишно губене на време и търсене на помощ от съпругата си ще намира всичко, което му е нужно.

 

Шкаф с три врати и две чекмеджета - колекция ИРИНИ

 

Шкаф с три врати и две чекмеджета - колекция ИРИНИ

 

 

 

 

Друго наше предложение, което може да се окаже единственото изгодно и удобно решение в случай, когато мястото за дрехи във вашия гардероб или в гардероба на децата ви се окаже малко, защото вашите деца вече са пораснали, и блузите, тениските, пуловерите и другите дрехи вече заемат повече място, а гардероба разполага само със стандартното отделение, в което дрехите са на закачалка и е само  с още едно отделение с врата и няколко рафта. В този случай може да подберете цвета на шкафа от колекция ИРИНИ, който бихте могли да го съчетаете най-удачно с цвета на вашия гардероб и просто да го поставите директно до него или да му намерите друго подходящо място във вашата спалня. Разбира се, това не е единственият вариант, по който може да ползвате този шкаф. Може да го разположите в антрето или във вашия хол. А пък вратата на шкафа може да бъде по ваш избор, с ляво или дясно отваряне.

 

 

Шкаф с шест рафта и една врата - колекция ИРИНИ

 

Шкаф с шест рафта и една врата - колекция ИРИНИ

 

 

А ето друг подобен шкаф, но вече с две врати, който е също със шест рафта, но е вече два пъти по-голям.

 

Шкаф с шест рафта и две врати - колекция ИРИНИ

 

Шкаф с шест рафта и две врати - колекция ИРИНИ

 

 

 

 

А този стандартен шкаф с един рафт и две врати би могъл да пасне идеално във всяка една от вашите стаи и може да го ползвате за съхранение на различни по вид и предназначение предмети, като обувки, разни инструменти, домакински потреби, дрехи и за какво ли още не!

 

Шкаф с рафт и две врати - колекция ИРИНИ

 

Шкаф с рафт и две врати - колекция ИРИНИ

 

 

 

 

На снимката виждате шкаф, тип скрин, който го предлагаме в четири цвята и бихте могли да го съчетаете, както по вид, така и цветово с вашите мебели.

 

Шкаф с четири чекмеджета - колекция ИРИНИ

 

Шкаф с четири чекмеджета - колекция ИРИНИ

 

Последвайте този линк и ще може да видите всички шкафове от колекцията ИРИНИ: https://mebela.bg/shkafove-za-sahranenie-irini.html

 

Цветова гама и технически характеристики на шкафовете от колекцията ИРИНИ:

Шкафовете са изработени от висококачествено ламинирано ПДЧ, с дебелина на материала 18 мм и кант с дебелина 1 мм. Материалът на гърба е едностранно ламиниран HDF с дебелина 3 мм.

Предлагаме и три вида дръжки в цвят Мат хром, а цвета на шкафовете са Бял Гланц, Орех Корсика, Дъб Невада и Орех Лагуна.

Oнлайн магазинът няма да работи от 12.08.2023г. до 27.08.2023г. (включително). Всички поръчки, направени в в периода 07.08.2023 - 27.08.2023г., ще бъдат обработени след 28.08.2023г. в рамките на 10 работни дни. Екипът на МЕБЕЛА Ви пожелава приятно прекарване на плажа! ✨

прочети още

Има много неща, които трябва да имате предвид, когато избирате огледало: форма, размер и материал. Огледалата не само отразяват светлината, за да озаряват стаята ви, но и създават илюзията за повече пространство.

прочети още

Защита на диваните от избледняване Тъканите се влияят от слънчева светлина и топлина, затова препоръчваме да държите тапициран или кожен диван далеч от пряка светлина и източници на топлина, включително радиатори. Въпреки че всички тъкани ще избледнеят с течение на времето – това е част от естествения им процес на остаряване– това ще помогне да се сведат до минимум прекомерните промени във външния вид. Трябва да се разбира от само себе си, но ги пазете и от открит огън.

прочети още