• Начало »
  • Новини »
  • Няколко идеи и предложения за организиране на градинското пространство в двора на вашата къща, веранда или балкон

Няколко идеи и предложения за организиране на градинското пространство в двора на вашата къща, веранда или балкон

15 юли 2021
Няколко идеи и предложения за организиране на градинското пространство в двора на вашата къща, веранда или балкон

 

Независимо дали вашето външно пространство е градски балкон или просторно ранчо със завидна площ, храненето на открито е дългоочакван ритуал през топлите месеци на годината. И превръщането на задния ви двор или вътрешен двор в трапезария изисква много малко усилия. Целта е да се създаде зона за хранене на открито, която е едновременно удобна и стилна.

 

По-дългите дни и по-топлите нощи са идеални за забавление и релакс във вашето собствено открито пространство.  Ако вашата веранда, балкон или вътрешен двор не ги намирате за много привлекателни, може би е време да инвестирате в удобни места за сядане на открито.  Особено в днешно време поради налаганите ни ограничения заради пандемията, ни се налага повече време да си бъдем вкъщи, за това изпитваме нужда да бъдем на открито при всеки един удобен момент.

Добрият избор, както и удачното подреждане на мебелите за вашето външно пространство може да направи времето, прекарано на открито, по-приятно. Така че независимо дали релаксирате с книга в ръка и ароматно кафе или организирате вечеря със семейството си или с приятели, тези идеи и предложения ще ви помогнат да се възползвате максимално от външното си пространство.

Проектирайте пространството спрямо начина си на живот, вместо да създавате начин на живот съобразен с наличното, с което разполагате.

 

Ако сте от хората, които харесват съчетанието между естественото и иновативното, тогава комплекта за градина, който включва маса и столове по ваш избор 2, 4 или 6 броя в различна разновидност и цветова гама, ще бъде по ваш вкус.

Масата е изработена с материала Polywood, който е в естествен дървесен цвят и алуминиева рамка.

Polywood е материал, който е съставен от 100% рециклирана пластмаса и наподобява много успешно външния вид и цвят на естествената дървесина.

 

Столовете са изработени с алуминиева рамка и седалка и облегалка от текстил.

 

Предложение 1

fefffaa

 

Предложение 2

Комплект за градина от 5 части - маса и столове (бял и сив)

 

Предложение 3

Комплект за градина от 3 части - маса и столове (сив)

 

 

Предложение 4

Предложение 4

 

Предложение 5

Предложение 5

 

За ценителите на нестандартните материали на вашето внимание представяме маси и столове от плетен ратан. Ратанът придава мек и завършен вид с носталгична нотка на ръчна изработка, който в същото това време е много устойчив на дъжд и слънце и може да бъдете спокойни, че дори и да оставите-забравите вашите мебели на открито при лоши метеорологични условия те ще запазят добрия си външен вид и няма да се повредят.

 

 

Предложение 1

Предложение 6

 

Предложение 2

Предложение 7

 

Градинските комплекти от полипропилен придават чувство на завършеност и цялост, а пък хората с по-голяма фантазия може да забележат в тях и някои футуристични елементи, тъй като са изработени изцяло от един материал с хомогенна структура.

 

 

Предложение 1

Предложение 1

 

Предложение 2

Предложение 2

 

 

За всички, които харесват плетените маси и столове от бамбук, имаме съвременно решение, което успешно заменя постоянно разплитащия се и неустойчив бамбук. Корда с материал от полиестер, която е ръчно вплетена в облегалката и седалката на столовете, постига същевременно красота и здравина, която може да съперничи, както на естествените така и на някои други изкуствени материали.

 

 

Предложение 1

Комплект за градина от 7 части - маса и столове (бял и капучино)

А за привържениците на традиционните маси и столове предлагаме:

Метална маса със столове. На някои маси повърхността е стъклена и е включен и чадър.

Столове 2, 4 или 6 на брой, изработени от метална рамка и текстил с висока устойчивост на слънце и дъжд.

 

 

Предложение 1

Комплект за градина от 7 части - маса и столове (сив и капучино)

Предложение 2

Комплект за градина от 7 части - маса и столове (цветове - злато, капучино и мока)

Предложение 3

Комплект за градина от 7 части - маса и столове (кафяв и бежов)

 

Предложение 4

Комплект за градина от 7 части - маса и столове (кафяв)

Предложение 5

Комплект за градина от 7 части - маса Бруно и столове Леон (сив и мока)

 

 

Предложение 6

Комплект за градина от 7 части - маса и столове (сив и бежов)

 

 

Предложение 7

Комплект за градина от 7 части - маса и столове (сив)

Oнлайн магазинът няма да работи от 12.08.2023г. до 27.08.2023г. (включително). Всички поръчки, направени в в периода 07.08.2023 - 27.08.2023г., ще бъдат обработени след 28.08.2023г. в рамките на 10 работни дни. Екипът на МЕБЕЛА Ви пожелава приятно прекарване на плажа! ✨

прочети още

Има много неща, които трябва да имате предвид, когато избирате огледало: форма, размер и материал. Огледалата не само отразяват светлината, за да озаряват стаята ви, но и създават илюзията за повече пространство.

прочети още

Защита на диваните от избледняване Тъканите се влияят от слънчева светлина и топлина, затова препоръчваме да държите тапициран или кожен диван далеч от пряка светлина и източници на топлина, включително радиатори. Въпреки че всички тъкани ще избледнеят с течение на времето – това е част от естествения им процес на остаряване– това ще помогне да се сведат до минимум прекомерните промени във външния вид. Трябва да се разбира от само себе си, но ги пазете и от открит огън.

прочети още