Oнлайн магазинът няма да работи от 12.08.2023г. до 27.08.2023г. (включително). Всички поръчки, направени в в периода 07.08.2023 - 27.08.2023г., ще бъдат обработени след 28.08.2023г. в рамките на 10 работни дни. Екипът на МЕБЕЛА Ви пожелава приятно прекарване на плажа! ✨

прочети още

Има много неща, които трябва да имате предвид, когато избирате огледало: форма, размер и материал. Огледалата не само отразяват светлината, за да озаряват стаята ви, но и създават илюзията за повече пространство.

прочети още

Защита на диваните от избледняване Тъканите се влияят от слънчева светлина и топлина, затова препоръчваме да държите тапициран или кожен диван далеч от пряка светлина и източници на топлина, включително радиатори. Въпреки че всички тъкани ще избледнеят с течение на времето – това е част от естествения им процес на остаряване– това ще помогне да се сведат до минимум прекомерните промени във външния вид. Трябва да се разбира от само себе си, но ги пазете и от открит огън.

прочети още

Масата за хранене е мястото, около което се събира цялото семейство, и често едни от най-хубавите и незабравими моменти се случват на нея. Редовното почистване е от ключово значение за по-дългото запазване на добрия външен вид на вашата маса.

прочети още

Цветова гама и технически характеристики на шкафовете от колекцията ИРИНИ: Шкафовете са изработени от висококачествено ламинирано ПДЧ, с дебелина на материала 18 мм и кант с дебелина 1 мм. Материалът на гърба е едностранно ламиниран HDF с дебелина 3 мм. Предлагаме и три вида дръжки в цвят Мат хром, а цвета на шкафовете са Бял Гланц, Орех Корсика, Дъб Невада и Орех Лагуна. Предназначение на различните видове шкафове от колекцията ИРИНИ: • за дрехи • за обувки • за книги • за учебници, тетрадки и играчки • инсрументи и канцеларски материали • домашни потреби • съхранение на вакумирани зимни или летни дрехи

прочети още

Холната колекция Данай е изградена от модули в различни цветове: ТВ шкафове, етажерки, рафтове, горни и долни модули. Имате възможност да избирате от нашите аранжирани модулни варианти в различни цветове, а също така, ако желаете може да закупите всеки модул поотделно и вие самите да изберете броя, видовете и цвета на модулните секции, съобразявайки се с вашите нужди и пространство, с което разполага вашата дневна.

прочети още

Независимо дали вашето външно пространство е градски балкон или просторно ранчо със завидна площ, храненето на открито е дългоочакван ритуал през топлите месеци на годината. И превръщането на задния ви двор или вътрешен двор в трапезария изисква много малко усилия. Целта е да се създаде зона за хранене на открито, която е едновременно удобна и стилна.

прочети още

Коледа може да изглежда малко по-различно тази година, но ние сме тук, за да сме сигурни, че 2020 е вашият най-стилен празничен сезон досега. Подготвихме три прекрасни визии, за да ви донесат уют и радост тази Коледа.

прочети още

МЕБЕЛА БГ е тук, за да реши всички проблеми, за да може да изберете столовете за трапезарията, които пасват най-добре с начина, по който искате да ги използвате.

прочети още