Как да се регистрирам?
Как да се регистрирам?
1. Горе вдясно точно до виртуалната количка ще видите надписа ,,Вход за клиенти“.

 

 
 
 
 
2. След като влезете, ще ви се отвори прозореца показан по-долу. Трябва да попълните полето с имейл адрес, да маркирате съгласие с Общите условия и да въведете уникалния код, показан на картинката. Като последен етап от тази стъпка натиснете бутона ,,Изискай Регистрация“.
 
 
 
3. След като се регистрирате успешно, ще ви се отвори прозорец, който ще ви информира, че сте получили имейл за потвърждение.

 

 
 
 
 
4. Ще трябва да влезете във вашата пощенска кутия и да отворите, изпратения от нас, имейл. Кликнете върху линка за потвърждение на регистрацията.
 
 
 
 
 
 
5. Ще ви се отвори прозорец, в който да въведете вашата парола. Попълвате и двете полета и натискате бутон „Потвърди“.

 

 

 

 

 

6. Ще се отвори прозорец с вашия ,,Потребителски профил“. В този раздел, при желание от ваша страна, ще може да свържете вашите профили в Гугъл и Фейсбук с нашия онлайн магазин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. В раздела ,,Редакция на профила“ ще имате възможност да промените вашата парола.

 

 

 

 

 

 

 

8. В раздела ,,Данни за потребителя“ ще може да въведете вашите данни за доставка, което ще ви спести време, когато поръчвате от нашия магазин, за да не ги въвеждате всеки път при нова поръчка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Последните два раздела са ,,Текущи поръчки“ и Доставени поръчки“. Тези два раздела ще ви помагат да следите на какъв етап са вашите заявени поръчки.