Как да купя?
Как да купя?
Преди да започнете да купувате, не забравяйте да влезете във вашия профил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

1. След като изберете определен артикул, както виждате на снимката по-долу, следващата стъпка е да изберете опции от всички падащи менюта. Когато сте готови, натискате бутона КУПИ, който е в зелен цвят.

 

 

 

 

2. Продуктът е вече във виртуалната количка и трябва да натиснете бутона ВИЖ, който е в горния десен ъгъл.

 

 

 

 

 

 

3. Продуктът, който сте избрали, вече е във виртуалната количка и следващата стъпка е да натиснете бутона ПОРЪЧАЙ.

 

 

 

 

 

 

 

4. На тази снимка виждате, че имате опция да коригирате количеството, или ако сте променили решението си, може да премахнете продукта от виртуалната количка чрез бутона ИЗТРИЙ и да изберете друг. Ако пък всичко е наред, може да продължите напред, като натиснете бутона ПОРЪЧАЙ.

 

 

 

 

 

 

 

5. В прозореца, който ще ви се отвори, ще видите попълнени полетата с вашите данни, ако сте ги били попълнили, още когато сте си направили профила. Ако не сте ги били попълвали тогава, просто сега може да ги попълните преди да натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ.

 

 

 

 

 

 

 

6. След като сте продължили напред, ще ви се отвори ето този прозорец, който виждате на снимката. Тук все още може да промените вашите данни и данните за доставка. Когато всичко е попълнено коректно, вече може да изберете и начина на плащане: банков превод или с банкова карта.

 

 

 

 

 

 

7. Когато изберете плащане с банкова карта, ще ви се отвори прозорец, в който ще можете да въведете промоционален код за отстъпка, ако имате такъв. Също така трябва и да маркирате съгласие с Общите условия и и след като натиснете зеления бутон ПОРЪЧАЙ ще ви се отвори прозорец, както е показано на снимката по-долу, където ще трябва да попълните данните от банковата си карта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. А когато изберете плащане чрез банков  превод, също ще ви се отвори прозорец, в който ще можете да въведете промоционален код за отстъпка, ако имате такъв. Също така трябва и да маркирате съгласие с Общите условия и и след като натиснете зеления бутон ПОРЪЧАЙ ще ви се отвори прозорец, както е показано на снимката по-долу, където ще видите номера на вашата поръчка в зелен цвят и задължително ще трябва да впишете този номер в ,,Основания за плащане“, когато превеждате парите за поръчката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. При успешна поръчка и заплащане от ваша страна, ще получите имейл от нас, в който ще видите номера на вашата поръчка и всички описани от вас подробности.