ТВ шкафове - колекция ДАНАЙ

Вашият нов интериорен дизайн избран и съчетан лично от вас!

За всички нас дневната е може би най-важното място в нашия дом. В тази стая ние и нашите близки споделяме едно пространство и денем и нощем, като гледаме телевизия, общуваме, храним се, а понякога и сладко си подремваме на дивана. Някои от нас много добре помним, че в недалечното минало във почти всеки хол имаше тежки, обемисти и еднотипни секции със стъклени витрини, където стояха сервизи, които използвахме само веднъж или два пъти в годината, а на рафтовете имаше задължително и много книги.

Понастоящем всяка дневна също има нужда от подобен тип мебели, но на всички ни се иска, ако е възможно пространството да бъде някак си, освен функционално, но в същото време елегантно, раздвижено, а особено в последно време и следващо минималистичната тенденция в интериорния дизайн.

Колекцията Данай съчетава в себе си всичко това.

Колекцията представлява комбинация от модули, които може да съчетаете по ваш вкус и дори ще имате възможност да се изявите в ролята на интериорен дизайнер и да откриете неподозиран талант в себе си и така да направите вашата дневна уникална и неповторима. А най-хубавото, е че когато дойде време за ремонт, като боядисване примерно, тогава ще имате възможност да пренаредите модулите само с няколко дюбела, също както с  пирончета закачате картина, по такъв начин, че дневната ви ще стане неузнаваема и ще имате чувството, че сте в нов дом. Освен че промяната понякога дори само на местоположението на нашите мебелите ни се отразява чисто емоционално по-добре, то с колекцията за дневна Данай, ще имате възможност съвсем целенасочено и практично да променяте положението, както на горните и долните шкафове, така и на рафтовете и етажерките.

 

  

Подреди по
Филтри
Вид
Материал
Цвят
Размер
Цена