За нас
За нас

В свят, в който нещата, които консумираме, са започнали да ни консумират.

 

А животът ни изпълнен с толкова неща, че оставяме малко място за щастие.

 

МЕБЕЛА БГ е надежда.

 

 

Ние сме общност от социално осъзнати дизайн ентусиасти , като поставяме „грижата“ за хората и планетата в центъра на всичко, което правим.

Където продуктите, които поддържаме, услугите, които предлагаме, и идеите, които защитаваме, отразяват нашия непоклатим стремеж към по-щастливо и по-устойчиво бъдеще за всички.

И докато има сила в добрия дизайн, ние вярваме, че има много повече сила в "дизайна" на благополучие.

 

 

Ето защо се събуждаме всеки ден, предизвикани да разберем и подобрим света около нас. Затова почиваме през нощта, насърчавани от положителните действия, които правим по пътя си през деня.

В края на краищата ние вярваме, че потребителите са новите специалисти. Именно това осигурява яснота. Мотото „по-малко, но по-добре“ може да доведе само до по-добър, по-умен и по-красив свят.

Добре дошли в свят на добри хора, които правят добри неща.

Добре дошли в МЕБЕЛА БГ.

 

 

Нашата история
МЕБЕЛА БГ е водещ онлайн магазин, предлагащ мебели и декорация за дома, и всякакъв вид бизнес пространства, които предоставят по-добър начин на живот.

Нашите ценности са прости: ние вярваме в добрия дизайн, добрите хора и доброто въздействие.

Водени от неумолимото желание за съвместно създаване на свят, който е по-умен, по-добър и по-красив, ние изградихме платформа, съсредоточена около специално селектирани продукти, които са с изключителна издръжливост във времето и наистина ще направят разлика във вашия начин на пазаруване. Ние вярваме, че съзнателната търговия има силата да трансформира света и се стреми да даде възможност на всички да правят промени, като защитава общността, прозрачността и устойчивостта.

 

 

В добра фирмена организация
Верни на нашите ценности, ние даваме добър пример, като селектираме собствената си гама от устойчиво изработени продукти. Ние също така неуморно търсим съмишленици и изпълнители, които използват своята визия, за да създадат по-обмислен свят, за да можем да ги доведем до вас. От домашния декор до аксесоарите и до личната грижа, всеки основен артикул от нашата колекция е внимателно подбран и проверен от нашия екип .

"Печатът" за одобрение от МЕБЕЛА БГ означава, че всеки артикул, който предлагаме, е етично изработен и проектиран. Нашите търговски партньори ни докладват за своите материали и бизнес практиките. Вдъхновени от целите за устойчиво развитие, ние сме безкомпромисни в нашите стандарти и това е нещо, за което се чувстваме добре.

Докато изследвате нашите продукти и марки - всеки разказва своята автентична история.

Ние знаем, че ще почувствате и духа на МЕБЕЛА БГ.

 

Разгледайте нашите продукти тук.